ewiezz

ewiezz

56p

171 comments posted · 0 followers · following 0

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Perhatian: Hentikan gu... · 1 reply · +1 points

Noted..... kena chk nih aku lupelaks hubby aku lu guna apa... len kali kena amik tahu hal2 gini....
TQ for ur info.

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Gambar Intan Azura · 0 replies · +1 points

hmmm.... pandanglahhh lihatlahhh

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - One Nation Emcees · 0 replies · +1 points

bkn.. bwh tempurung hehehehe :D

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - One Nation Emcees · 1 reply · +1 points

ooooooooooooooooooooo yg menang gangstars tu erk... hmmm... moralnye tontonlah siaran TV tempatan, ni dok tgk cenel AXN, Hallmark, Starworld, Animax, E! etc.... dan dgrlah radio tempatan (tempatan? byk putar lagu indon ade aaa, so jgn mare klu layan MIX ke Traxx ke Light N Easy ke...)
beb, mmg aku x tgk langsung gangstartz sbb menyampah ngan pengkritik yg agungkan sesgt peserta indon season2 lepas... ye aa kite ni bknnye expert bab vokal2 sumbang mambang nih..

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Akhil Hayy menghina wa... · 0 replies · +1 points

gossip je tu... dia loving caring yg amat kat CT tuh... takan le tergamak cari lain.... TAPI klu cari gak pun ekceli x heran le.. org lelaki ni mmg dah kejadian dr azali mmg x cukup ngan satu, ade bini lawa cun melecun pun cari lain gak (tu termsk aa yg kapel atas tuh, apa mslh diorg wallahualam).... smpi lani aku x jupe lai gambo kawen waheeda tu yg ade seri pengantin... cam kureng je. aku ni bknnye kategori lawo sesgt tp gambo kawen aku aaa paling lawa klu nk dibandingkan ngan gambo2 aku yg lelain ... bak kate org, seri pengantin ihiks!!... bkn aku je, majoriti pengantin mmg camtu aaa, kawen je automatik lawo cantik jelita... tu psl tang diorg ni aku weird sesgt...huhuhuhu

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Gambar Intan Azura · 0 replies · +1 points

Cantik..berbakat... x gedik. gossip liar ntah apa2,,, jarang dgr... soalannye... bile nk tamatkan zaman solo Intan?

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - One Nation Emcees · 0 replies · +1 points

serius... aku x kenal huhuhu.... leh kabo sape diorg ni...? Moralnya dgrlah radio tempatan (mslhnye radio kite suke putar lagu Indon, bosan tol tu yg aku x dgr) dan tontonlah stesen tv tempatan.... (hhehehe ini le akibatnye dok layan AXN, Starworld, Hallmark, Animax, E! etc....)

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - One Nation Emcees · 0 replies · +1 points

x kenal.... hmm ke yg ni nyanyi lagu Careless Whisper_Wham versi Melayu?

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Akhil Hayy menghina wa... · 0 replies · +1 points

Sekesian aku kat Maiza ekceli aku laaaaaaaaaaaagi le kecian ngan Tg Zawiyah (ex-Datuk K). Wpun dah lama cerai tp kes diorg psl tuntutan harta sepencarian still in process masa Datuk K kawin ari tu... and aku rasa dia laaaaaaaaaaaaagi terluka, klu tak, takan le smpi bwk diri ke oversea, ironinye, anak2 ikut dia plak masa tu hmmm... maybe cian kat mak ye kot. Nk wak gane, dok mesia sakit ati gak masa tu, berminggu ade siaran sblm siaran langsung tu, cover2 majalah seme2 kua gambo ye.. nk wak gane, CT nk grand, klu tak peminat xble tgk ye kawin so dia langsung x peduli hati org lain... ye aaa peminat dia ramai, wak pe nk jaga hati seorg ppuan lain then kecewakan beribu2 peminat.... To all.. semoga berbahagia....

426 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Akhil Hayy menghina wa... · 0 replies · +1 points

Aku blaja agama lu bab2 munakahad mmg isteri lam tempoh edah itulah syaratnye, tu psl ble rujuk and xperlu akad nikah cam biasa otherwise rujuk selepas edah. And org lelaki plak, bkn stakat ari ni cerai sok nikah, dlm beristeri pun leh nikah lai max 4 accumulate... so xde aaa rase terhina ke apa kang over2 plak ble effect akidah sbb mempersoalkan undang2 syariah Islam. Anyway dlm kes diorg ni, yg paaaaaaaaaaaaaaaling aku geeeeeeeeeeeeeeram sesgt bile diorg sungguh2 nafi... ngaku je apa salahnye... soal hati mmg unpredictable. kureng tol diorg ni. Hampeh!