b3njy

b3njy

104p

2,744 comments posted · 3 followers · following 1

2 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - HOMESTAY DI KOLAM AIR ... · 0 replies · +1 points

Terima kasih kerana berkunjung ke web blog saya ...

untuk menempah sila call 011-1487 5318. Nak whatsaap pun boleh juga.

Terima kasih.

yang ikhlas,

- benjyblogger
  ejen online business

114 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - SKYFALL - Official Tra... · 1 reply · +1 points

wow ! macam best je movie ni ....

116 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - PENGURUSAN KEWANGAN PE... · 0 replies · +1 points

Ya ! Benjy pun setuju tu kerana disamping menyimpan kita juga dilindungi ... :D

116 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Terima kasih broo ... :D

116 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

A+ yer ? ... emmm ... hahaha ... nampaknya masih kekal sebagaimana rule no. 1 ... study hanya untuk lulus je tak perlu tinggi2 .... hahaha :D

116 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - F1 - Sebastian Vettel ... · 1 reply · +1 points

Ferdando Alonso memang Benjy minat sejak di pasukan renault lagi .... harap2 kali ini jadi juara dunia setelah sekian lama terpinggir ... :D

117 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Tima kasih cikgu ... cikgu tehr tetap TERBAIKKKKK !... selamat hari guru ... :D

117 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Itulah pasal ... dah semakin malas Benjy nak maintain blog ni .... :D

117 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Aiseman Broo ... sememangnya Benjy ambil degree BOHSM ... ia memang tak boleh dilepaskan ... :D

117 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Malu Bertanya Sesat Jalan · 1 reply · +1 points

Emmm ... zaman sekarang ni GPS semacam menjadi satu keperluan ... :D