b3njy

b3njy

104p

2,743 comments posted · 3 followers · following 1

79 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - SKYFALL - Official Tra... · 1 reply · +1 points

wow ! macam best je movie ni ....

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - PENGURUSAN KEWANGAN PE... · 0 replies · +1 points

Ya ! Benjy pun setuju tu kerana disamping menyimpan kita juga dilindungi ... :D

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Terima kasih broo ... :D

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

A+ yer ? ... emmm ... hahaha ... nampaknya masih kekal sebagaimana rule no. 1 ... study hanya untuk lulus je tak perlu tinggi2 .... hahaha :D

82 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - F1 - Sebastian Vettel ... · 1 reply · +1 points

Ferdando Alonso memang Benjy minat sejak di pasukan renault lagi .... harap2 kali ini jadi juara dunia setelah sekian lama terpinggir ... :D

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Tima kasih cikgu ... cikgu tehr tetap TERBAIKKKKK !... selamat hari guru ... :D

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Itulah pasal ... dah semakin malas Benjy nak maintain blog ni .... :D

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Aiseman Broo ... sememangnya Benjy ambil degree BOHSM ... ia memang tak boleh dilepaskan ... :D

82 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Malu Bertanya Sesat Jalan · 1 reply · +1 points

Emmm ... zaman sekarang ni GPS semacam menjadi satu keperluan ... :D

82 weeks ago @ http://www.benjyblogge... - CERITA STUDY DI OUM - ... · 0 replies · +1 points

Betul tu broo ... perjalanan jauh lagi ... harap2 tak lemas di tengah lautan ... terima kasih daun keladi ... :D