Dante

Dante

8p

5 comments posted · 0 followers · following 0

579 weeks ago @ boio.ro - Probleme cu iPhone 4 i... · 0 replies · +1 points

sunt curios, de la "baieti" cati bani ai dat pe el?

579 weeks ago @ boio.ro - Probleme cu iPhone 4 i... · 0 replies · +1 points

Salut.
Mi-am luat iPhone 4 din UK. 499 lire modelul de 16gb. A durat cam o luna din momentul comenzii pe net si pana s-a livrat. Mi l-a cumparat o cunostinta si mi l-a adus cand a venit in Romania.

Probleme cu semnalul nu am avut. Nici nu le-am cautat ca nu vreau sa ma enervez :)) Mi-a pus din secunda doi Bumper-ul pe telefon si totul este OK.

589 weeks ago @ boio.ro - boio.ro iPhone merge p... · 0 replies · +1 points

Parerea mea este ca ar trebui sa scapati de 3G-uri cat mai are ceva valoare. Altfel veti pati la fel ca cei care au 2G. Nu mai are cautare si in plus Apple va stopa suportul pentru 2G in curand...

592 weeks ago @ boio.ro - iPad la eMag: Intre ip... · 0 replies · +1 points

Dar pe eMag i-ai lua la intrebari de ce vand iPhone 3GS de 16gb cu 29 milioane cand la Orange gasesti cu 24 de milioane la liber si iti fac si deblocarea gratuit?

592 weeks ago @ boio.ro - iPad la eMag: Intre ip... · 0 replies · +1 points

Reamintesc un amanunt care a fost usor trecut cu vederea pe site-ul Zaone. Acolo un utilizator se intreba ce sa faca cu un iPhone 3GS luat de la eMag si care a venit cu un biletel pe ecran.
Va las mai jos comentariul si decideti voi in ce zona se desfasoara comertul cu iPad si iPhone la eMag. :

"Viteza says:
April 29, 2010 at 08:40
n00b asking dumb question: telefonul meu 3GS este cumparat de la emag. Cum il activez? Pe ecran, cand a venit avea un sticker care anunta ca daca va fi facut update la firmware telefonul nu va mai fi liber de retea si acest lucru nu este acoperit de garantie."

Ce sa insemne asta. Ca cineva a facut jailbreak inainte la telefon si pe urma unlock. Pentru ca in situatia in care telefonul vine factory unlocked atunci grija update-ului la o versiune superioara se elimina.

Strange huh?