Dag-Erling

Dag-Erling

4p

3 comments posted · 0 followers · following 0

542 weeks ago @ Rants from Rolf Marvin... - Kontorkrigere · 1 reply · 0 points

Jeg synes du er fryktelig naiv, og at du altfor lett avfeier det du ikke selv har opplevd. Jeg kan fortelle deg om en leder i en gründerbedrift som skjelte meg ut etter noter på allmøte (i mitt fravær) fordi jeg hadde lånt penger til sekretæren hans slik at han ikke lenger hadde økonomisk strupetak på henne, eller en høyt ansett avdelingsleder (og tidvis fungerende adm.dir.) i en bedrift på rundt 100 ansatte som behandlet alle andre enn sine egne over- og underordnede med absolutt forakt og endog trusler om vold.

I motsetning til deg tror jeg at psykopater har veldig lett for å nå høyt på rangstigen, fordi de har den rette kombinasjonen av intelligens, ambisjon, hensynsløshet og evne til å innynde seg hos overordnede og andre som kan hjelpe dem oppover.

599 weeks ago @ Rants from Rolf Marvin... - Hvorfor kunstnere ikke... · 0 replies · +1 points

Jeg tror nok ikke den brukes like mye som den burde – men jeg tror heller ikke at det skyldes programvaren i seg selv. Den er *ekstremt* enkel å sette opp. Jeg tror heller det skyldes at folk ikke gidder fordi de ikke ser noen umiddelbar verdi i å gå i butikken og kjøpe en ekstern disk til å ta backup på. Som du selv sier: dumhet.

599 weeks ago @ Rants from Rolf Marvin... - Hvorfor kunstnere ikke... · 2 replies · +1 points

Windows 7 har en integrert backup-løsning som fungerer veldig bra, og jeg mener å huske at den maser ganske fælt inntil du enten konfigurerer den eller skrur den av. Dessuten pleier de store merkene (Dell, HP, Lenovo) å forhåndsinstallere egne antivirus- og backupløsninger på alle maskiner, gjerne med tre måneders gratis bruk.

Jeg minnes forøvrig en M-stripe hvor Mads kaster en gammel egyptisk forbannelse over de som er ansvarlige for at maskinen hans kræsjet elns., mens Madammen står i bakgrunnen og forteller at «jeg tar backup, jeg. Det er så enkelt! Klikketiklikk!» Men så har Madammen doktorgrad i kjemi, så hun er nok litt over gjennomsnittet teknisk anlagt.