stmaarten

stmaarten

51p

114 comments posted · 0 followers · following 0

8 years ago @ hetkanWel.nl - Zo red je bijen en hom... · 0 replies · +2 points

Tip van Willeke:

\"In plaats van mierenlok-doosjes helpt koffieprut prima in je tuin om mieren te weren!
Gebruik je koffiepads, dan zul je ze per stuk even moeten open\'breken\' maar met een bewaarbakje op je aanrecht heb je in èèn dag al best wat bij elkaar gespaard. (helpt trouwens ook goed om je gootsteenafvoer niet dicht te laten slibben ipv ontstopper)

Groene aanslag op je klinkers of tuintegels kun je verrassend goed wegkrijgen met schoonmaakazijn (vernevelen/inspuiten), na een regenbui is je terras of balkon weer lekker schoon!\"

8 years ago @ hetkanWel.nl - Leven zonder plastic: ... · 0 replies · +1 points

Ja, helaas wel. Dit zijn automatische advertenties. We hebben verschillende fabrikanten al uitgesloten, maar er glippen nog steeds een aantal tussendoor.

8 years ago @ hetkanWel.nl - Afrikaanse uitvinder b... · 0 replies · +1 points

Ok, klinkt interessant. En deze kun je ook voor weinig geld bouwen?

8 years ago @ hetkanWel.nl - Nederland heeft het be... · 2 replies · +1 points

We hebben het zeker niet achteloos geplaatst. Het artikel is gebaseerd op onderzoek van de gerespecteerde internationale organisatie Oxfam Novib. Het kan natuurlijk zijn dat je het er niet mee eens bent, maar dat is een andere kwestie waar we overigens ook de nodige aandacht aan besteden. Groet, Marten van der Meulen, hoofdredacteur hetkanWel.

8 years ago @ hetkanWel.nl - Recept: zo maak je zel... · 1 reply · +2 points

Onderzoek uit Ierland dat kokosnootolie met enzymes (die je vermoed ik ook in de mond vindt) tandbederf kan voorkomen: http://www.sciencedaily.com/releases/2012/09/1209...

8 years ago @ hetkanWel.nl - DIY: Zachte lippen dan... · 0 replies · +1 points

Hoi Ewald, dank voor je opmerkingen. We zullen ze verwerken. Heb je ook informatie over het soort etherische kaneelolie die wel geschikt is?

8 years ago @ hetkanWel.nl - 1 jaar gmailen = 6 bri... · 0 replies · +1 points

Daarom vond ik dit onderzoek wel een aardige correctie. Ik heb nooit bedacht of brieven sturen wel zo CO2 vriendelijk zijn, omdat je daar zo aan gewend bent. Of beter: was. Maar toen er nieuwe (inmiddels al weer oude, ik ben ondertussen ook al 37) technologie kwam, kwamen er opeens wel indianenverhalen los.

9 years ago @ hetkanWel.nl - In sommige landen is w... · 0 replies · +1 points

Mark: headline is aangepast.

9 years ago @ hetkanWel.nl - Zonnepanelen goedkoper... · 0 replies · +1 points

Een mogelijke reden kan zijn dat je meer dan 2 links in de reactie plaatst. Ook kan het ermee te maken hebben dat je bepaalde links als reactie onder verschillende posts plaatst. Onze filters zijn met name gevoelig voor linkspam