RGSTuff

RGSTuff

11p

7 comments posted · 0 followers · following 0

12 years ago @ Random Geeky Stuff - RoboChallenge 2010 · 0 replies · +1 points

Stim ca nu acela era posterul evenimentului insa era o poza in care roboteii construiti se vedeau cat mai bine.

12 years ago @ Random Geeky Stuff - Cum facem calculatorul... · 0 replies · +1 points

Foarte elegantă soluția. În special utilă pentru rutină (adica programarea pentru fiecare seară cum ai zis și tu)

12 years ago @ Random Geeky Stuff - Cum se face un stick b... · 0 replies · +1 points

Este o solutie. Insa unii utilizatori au avut probleme cu acel program. In plus, el este folosit pentru a instala Windows de pe un stick in loc de dvd. Solutie generala descrisa are o flexibilitate mai mare in sensul ca poate fi folosit pentru aducerea unui bios la o versiune mai veche (vezi alt articol), recuperarea de date in urma unui crash al windows-ului sau mutare de hdd, samd.

12 years ago @ PCMHZ - Concluzii - Page 4 · 1 reply · +1 points

Ar mai fi de adăugat și faptul că poate fi montat și perpendicular pe direcția din poză. Mai mult, din cauza dimensiunilor cei interesați de acest produs sunt rugați să viziteze site-ul Noctua pentru a verifica compatibilitatea cu placa lor de bază (în general, sunt compatibile dar anumite modele nu).
Este întradevăr silențios și deși are preț mare e printre cele mai bune. Păcat totuși că cel de-al doilea cooler nu aduce prea multe beneficii

12 years ago @ Random Geeky Stuff - Iphone-ul si bateria · 0 replies · +1 points

Of. Oricum nu e bine sa il tii asa mult in priza. Chiar daca au protectie de supraincarcare. Cat despre problema propriu-zisa, din pacate trebuie dus la un service pentru diagnosticare. Il poti duce fie de unde l-ai cumparat (probabil magazin partener Orange), fie la un distribuitor Apple (sediul fiind pe Bulevardul Natiunilor Unite)

12 years ago @ Random Geeky Stuff - Trine · 0 replies · +1 points

Modul multiplayer este, de fapt, foarte frumos. Pot juca 2 persoane concomitent, fiecare controleaza un personaj dar se pot schimba intre ei. Mai mult, se mai poate adauga si un al treilea pentru o adevarata munca in echipa!
In plus, pe parcusul jocului fiecare caracter dobandeste anumite caracteristici sau abilitati care vor fi de mare folos.

12 years ago @ Random Geeky Stuff - Iphone-ul si bateria · 0 replies · +1 points

Daca iphone-ul s-a descarcat de tot atunci pe ecran nu mai este afisata iconita bateriei si mesajul de incarcate. Dupa un timp, trebuie scos din priza si pornit prin apasarea prelungita (5-10 secunde) a butonului de on/off situat in partea dreapta sus a iphone-ului