Begedil Musalman

Begedil Musalman

68p

320 comments posted · 0 followers · following 0

243 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Gambar kekasih baru Si... · 0 replies · +1 points

Same-same. Hehe tq for the pembetulan

247 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Adakah benar P1 Wimax ... · 0 replies · +14 points

Kesalahan fakta bergambar seperti yang dinyatakan dalam pautan http://bit.ly/penafianp1 telah diperbaiki.

Jika terdapat fakta yang masih bercanggah, sila nyatakan di ruangan komen dalam tempoh 48 jam.

Jika komen tidak diturunkan bermakna pihak anda bersetuju fakta di atas adalah tidak bercanggah dengan maklumat yang diberikan anda melalui pautan http://bit.ly/penafianp1

Segala maklumat dan komen yang dikeluarkan artikel ini akan menjadi bahan rujukan untuk semua.

256 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Super Cantik: Pemandan... · 2 replies · +1 points

next page ye makcik. ade 5 page kat bawah tu. haha

262 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Adi Putra berdepan pen... · 1 reply · +2 points

kami taknak tengok, tapi terlalu ramai yang share kepada kami di facebook

265 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Ustaz Azhar Idrus kema... · 0 replies · +5 points

yup memang kami tak mampu pun. hidup kesederhanaan sahaja B)

265 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Ustaz Azhar Idrus kema... · 1 reply · 0 points

hi hamba allah
Ada kami mengutuk ke? kami cuma tulis "pandu Golf GTi tu, duniawi tu ostat, duniawi." dan secara tak langsung ramai yang seperti cacing kepanasan dan mencerca kami. peace B)

288 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Mari layan gambar Inst... · 1 reply · +2 points

alah sorry ... huhuhu

291 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Isma AF7 dikecam pemin... · 0 replies · +13 points

biase la bile artis buat sesuatu mesti akan menjadi bahan cemuhan :D

294 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Pegawai Bank terlibat ... · 0 replies · +1 points

haduyai typo typo... ok dah betulkan :)

295 weeks ago @ Gosip Artis Malaysia T... - Super Indah: Pekan-pek... · 1 reply · -1 points

ada banyak tempat ni, terlupa pulak. soriii