Jack

Jack

14p

8 comments posted · 0 followers · following 0

13 years ago @ PCblog.dk - God Brug af Augmented ... · 0 replies · +1 points

Sjov ide. Du glemte at puste i mikrofonen! Jeg tegnede det med sort tus bag på en hvid konvolut. Det virkede nogenlunde. Jeg prøvede også lige at spejlvende billedet og holde computeren op mod et spejl. Det virkede også, men det var temmelig svært at bevæge det imens. Til gengæld kunne jeg se to vindmøller på samme tid!

13 years ago @ PCblog.dk - Comics 2: The Comicing · 0 replies · +1 points

Ja det er slet ikke utænkeligt. Han har lige afleveret sit wikiprojekt, så engang om ikke så længe kunne det tænkes, at der igen sker noget på den front. I den forbindelse lige et råd til folk der tænker, de måske kunne lave deres helt egen wiki uden en template eller lign.: don't...just...don't.

14 years ago @ PCblog.dk - Ny hjemmebio (ish) · 0 replies · +1 points

Vidste ikke PCB var blevet sådan en ebay side, nå, hva...nå! Anyways, jeg er ganske rigtigt flyttet til staden, hvor jeg til stadighed bliver overrasket over mængden af biler og lygtepæle. Hvis min skærm kunne lade være med ikke at virke, er det ikke helt urealistisk at forvente, at jeg muligvis inden for en nær fremtid får tegnet noget til siden igen.

14 years ago @ PCblog.dk - Kunsten at have en f&o... · 0 replies · +2 points

Jeg har lidt tænkt på, at det muligvis en gang i mellem måske eventuelt kunne være en god idé at kunne se, hvem der skriver hvad? Måske det ikke gør så meget med nyhederne, men med andre ting er det måske smart nok? Måske?

14 years ago @ PCblog.dk - GTA IV street date bru... · 0 replies · +1 points

Jeg har endnu ikke nået at se nogen af de gameplay videoer, inden de forsvinder igen. Glemte lidt at kigge da du sagde det Daniel (doh).

14 years ago @ PCblog.dk - ApriPoko - remote'en d... · 0 replies · +1 points

Jeg er stadig ikke overbevist om, at stemmestyring er så fedt. Tror hellere jeg vil trykke på knapper end at snakke ud i luften, men måske jeg bare skal prøve det.

14 years ago @ PCblog.dk - God Påske · 0 replies · +1 points

En usynglig prik...lige meget hvor hårdt man prøver, kan man bare ikke synge den...

14 years ago @ PCblog.dk - God Påske · 1 reply · +1 points

Men så lavede de bare en usynglig prik, rebels. Teste teste comment system 1234.