denaihati

denaihati

88p

1,084 comments posted · 6 followers · following 7

411 weeks ago @ http://www.hilalazmi.com/ - Meredah lautan api. · 1 reply · +1 points

bro kalau tak silap aku intensedebate ni ada button retweet. Guna lah button tu boleh juga aku tlg tekan button retweet tu.
My recent post Keputusan Anugerah DiGi WWWOW Senarai 6 Finalis Terakhir

447 weeks ago @ Bubbles Goes Travel - Rumah P.Ramlee, Penang · 0 replies · +1 points

P Ramlee mana kan ku cari ganti

447 weeks ago @ restnrileks : ) - Pac Man Moleskine ? · 1 reply · +1 points

pac man ha ha ha dulu aku gila main ni ...
My recent post How to Jailbreak iPhone 4 on iOS41 with Limera1n

449 weeks ago @ http://zairiedinzly.bl... - KEJAR DUIT ATAU KERJA ... · 1 reply · +1 points

kejar trafik yg setia dan sering berulang alik ke blog kita tu yg dinamakan kualiti trafik...duit pasti akan ikut juga.
My recent post RedMummycom analisa teknikal

450 weeks ago @ IntanKuTerpilih.com - Suspek utama kes bunuh... · 1 reply · +1 points

kita doakan semuga yg bersalah akan mendapat hukuman setimpal..manusia boleh merancang tapi perancangan Allah lagi MAHA hebat
My recent post Selongkar Google Webmaster Tools blogariff

450 weeks ago @ restnrileks : ) - I am in Love - We are ... · 1 reply · +1 points

apa kabar bro?? lama sungguh tak jalan-jalan malam di tengah bandaraya KL ni. sesekali memang best melihat manusia yg berbagai ragam.
My recent post Link blog Error 404 bahaya ke

451 weeks ago @ http://www.makbudak.com/ - Aku Dinaikkan Pangkat!... · 1 reply · +1 points

Cuba lah ping kat http://ping.fm
My recent post Sayangkan Suami Orang

459 weeks ago @ http://rumah4tingkat.b... - Sehari Tanpa Entri · 1 reply · +1 points

Mesti lagi best lepas ni

459 weeks ago @ http://rumah4tingkat.b... - Blogger Yang Tersepit · 1 reply · +1 points

Wah tersepit juga ya!!!
My recent post Blogger Yang Tersepit

459 weeks ago @ My Music, My Computer,... - Blogger yang tersepit · 1 reply · +1 points

Untuk tidak tersepit kita mesti ada perancangan dan matlamat untuk berblogging ni kemudian upgrade dari masa ke semasa mengikut ke sesuaian.