cristi-admin

cristi-admin

42p

28 comments posted · 0 followers · following 0

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Cum sa faci un sistem ... · 0 replies · +1 points

Daca postati odata si vedeti ca nu apare, asteptati si voi, inseamna ca comentariul este la aprobare sau a intrat din gresala la spam.
Nici un comentariu nu se pierde !

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Cum sa faci un sistem ... · 0 replies · +1 points

Eu nu am instalat in viata mea camera web cu CD-ul, e bine sa folositi intotdeauna ultimele drivere disopnibile pentru camra sau alte dispozitive.
Luati-o si voi usor, in primul rand uitati-va ce scrie pe camera, eu mai uit pe camera mea si vad ca scrie A4Tech, ma duc frumos pe Google si scriu A4Tech, primul rezultat pe google este site-ul oficial, intru acolo si ma uit atent, vad mai multe variante de a descarca drivere, prima varianta este cea mai usoara pentru cei ce nu stiu exact modelul, pe partea stanga apas pe Web Camera (doar am venit dupa drivere pentru camera web), intru pe link si ce ca vezi, ne pun aia la dispozitie si niste POZE (cui nu-i plac pozele ?), intre timp sub linkul din sidebar-ul stanga s-au mai deschis cateva subcategorii cu seriile camerelor (seria K, seria A etc), dau pe seria mea (respectiv K) si ma duc exact pe poza camerei mele PK-636K, ajung pe pagina dedicata camerei mele acolo bineanteles se afla si un buton de DOWNLOAD.
Metoda se potriveste pentru orice camera A4Tech.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Cum sa faci un sistem ... · 0 replies · +4 points

O sa fie si continuarea, in orce caz nu mai era mult si nici ceva esential, pentru linistea voastra o sa completez si finalul.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Cum sa faci un sistem ... · 0 replies · +3 points

Data viitoare cand o sa fie ceva despre webcam o sa ma pun si eu in camera.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Cum sa faci un sistem ... · 1 reply · +2 points

Stiu a fost o mica problema, in cateva ore o sa fie si restul online, oricum era pe sfarsite, nu mai sunt lucruri esentiale, ce a fost important s-a spus.
Ma bucur ca va place.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Captura desktop HD pen... · 0 replies · +2 points

Da este si usor de folosit si mai este si gratuit, nu are atatea bling-bling-uri cum poate au alte programe, insa are strictul necesar, mai mult nici nu trebuie.
Snagit este un soft foarte bun pentru capturi statice, are si un editor foarte util, are mai multe chichite pe care eu le gasesc utile.
Modulul de captura video la Snagit este mai mult de umplutura, nu este prea performant, nici nu ar fi fost normal atata timp cat aceeasi companie vinde si Camtasia Studio, ar fi fost un canibalism software in toata regula daca Snagit primea functii video mai performante.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Captura desktop HD pen... · 0 replies · +1 points

Da este si usor de folosit si mai este si gratuit, nu are atatea bling-bling-uri cum poate au alte programe, insa are strictul necesar, mai mult nici nu trebuie.
Snagit este un soft foare bun pentru capturi statice, are si un editor foarte util, are mai multe chichite pe care eu le gasesc utile.
Modulul de captura video la Snagit este mai mult de umplutura, nu este prea performant, nici nu ar fi fost normal, atata timp cat aceeasi companie vinde si Camtasia Studio, ar fi fost un canibalism software in toata regula daca Snagit primea functii video mai performante.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Captura desktop HD pen... · 3 replies · +2 points

Sunt acolo setari de sincronizare mai desa a sunetului cu imaginea, aici depinde si de hardware-ul pe care-l folosesti, ideal ar fi sa nu mai folosesti alte programe pe fundal, asta pentru conservarea resurselor, in acest fel CamStudio o sa aiba de unde sa ia resurse cand va avea nevoie.
Sa nu credeti ca o captura desktop este o treaba usoara pentru hardware, computerul este extrem de solicitat pe tot parcursul capturii, incercati sa tineti cont de asta, cu unele IGP-uri nici nu merge sa faci o captura decenta.
Cate computere atatea probleme.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Captura desktop HD pen... · 1 reply · -1 points

Eu am facut captura la rezolutie 1680x1050 cu FRAPS, bineinteles pe un hardware competent.
Conteaza exetrem de mult ce hardware ai, cu un FX 5200 de exemplu, nu vei face mare lucru.
Ganditi-va si voi, in timp ce ruleaza un joc, mai soliciti procesorul si placa video si cu un program de captura, trebuie sa ai un computer extrem de performant ca sa faci o treaba.

605 weeks ago @ Videotutorial.ro - Captura desktop HD pen... · 0 replies · -1 points

Deocamdata are bug-uri versiunea Camtasia Studio 7, asteptam o versiune stabila si vom face tutorialul, cred ca-l asteptati de multa vreme !