AcikTanpaNama

AcikTanpaNama

25p

23 comments posted · 1 followers · following 0

401 weeks ago @ M're Undefined - Eating Durian at SS2 · 1 reply · +1 points

Durian cicahpulut dan gula...perhhhhhhhhhhhhhhhh...ish saya pun confuse dgn garam tu.

413 weeks ago @ M're Undefined - Darabif Burgers · 1 reply · +1 points

baru tahu ttg beef tu..bnyk ye kedai guna nama 'dara' kat tmpat imre ni.lol

426 weeks ago @ M're Undefined - FarmVille theme · 2 replies · +1 points

template ni boleh download tak? hehe

426 weeks ago @ M're Undefined - Project Potville · 2 replies · +1 points

saya teringin gak nak tanam! Tq! bagi ilham.

426 weeks ago @ M're Undefined - My New Freecom Hard Dr... · 2 replies · +1 points

ooh nampak dah tanda harga..hehe puas baca..tak jumpa harga, rupanya kat gambar.:)

426 weeks ago @ M're Undefined - My New Freecom Hard Dr... · 0 replies · +1 points

wowwwwwwww bestnyer!! Mudah kerja camni..nanti nak cari gaklah satu, yang imre beli ni berapa rm?

434 weeks ago @ M're Undefined - Migrate to Asia-Pacifi... · 2 replies · +1 points

buleh pindah2..ish..ish..tak tercapai..saya dah terkelu aka sedak aka sebak bila tengok tajuk dan ada word.."migrated" lol.

462 weeks ago @ M're Undefined - 2009 Income Tax return · 2 replies · +1 points

ahhh...the time again..bossan...

471 weeks ago @ M're Undefined - Canon Selphy CP780 · 2 replies · +1 points

waa..boleh buat photo album banyak2 tak pun buka kedai photo, huhu. Ink dia mahal tak, rasanya kos print pakai ni dengan print kat kedai mana lebih mahal?

474 weeks ago @ M're Undefined - Bali Vacation: Day 1 · 2 replies · +1 points

betul ke balik hotel terus, tak join foam party tu, awak cakap bebetul, imran...