Jogy

Jogy

22p

17 comments posted · 1 followers · following 0

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Mat en moe · 0 replies · +1 points

Hallo Webmuis, Het hoort wel bij ADHD in de vorm zoals deze bij mij is geconstateerd. Ik heb hier regelmatig over gesproken en niet voor niets word ik vooral behandeld voor de depressieve kant van ADHD, waarin mijn onvermogen en ongenoegen tot uiting komt. Daar zitten ook de momenten dat ik niet begrijp waarom de wereld is zoals deze is. Ik voel me vooral onbegrepen.

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Opruimen · 0 replies · +1 points

Ik last van lentekriebels, wel nee, een spontane opleving. Ik heb eerder voorjaarsmoeheid dan kriebels. Maar goed, het is wat opgeruimder allemaal en mijn blog ziet er beter uit, vind ik zelf ook.
In Firefox vind ik dit commenttooltje niet best laden.

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Bijeenkomsten · 0 replies · +1 points

Hallo Michiel,

Had er al wat meer over gehoord en ik ben blij dat ik mijn bezigheid dichter bij huis gezocht heb. De krant was ook niet echt te spreken over het PvdA congres. Ik vond de afstand ook te groot en ik houd het bij de lokale bijeenkomsten, misschien dat deze wat meer actie geven.

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Verandering uiterlijk ... · 0 replies · +1 points

Kleine aanpassing, tussenheader geplaatst met wat fotobewerking. Vond het een beetje te kaal ;-)

13 years ago @ Krispy's Blog vol... - Voor De Wereld Van Morgen · 0 replies · +1 points

De wereld van morgen start vandaag Krispijn, zo gaan die dingen ;)

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Wijsheden · 0 replies · +1 points

Idd Tess, dat is het hoofdprogramma. Ik leef de laatste tijd in nu, toen vind ik vermoeiend, daar word ik moe van, ik heb nieuwe energie nodig dat ergens toe gaat leiden, genoeg programma's in mijn hoofd die niet tot een doel leiden. Weg met de onrust, leve de rust!

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Wijsheden · 0 replies · +1 points

Er zit zoveel in je hoofd geprogrammeerd dat je soms beter niet te veel kunt nadenken. Alle "dit moet, dit mag, dit mag niet, ben je gek, hoe kom op het idee, nee dat moet je gewoon doen ..." etc, het maakt je gek als je daar naar blijft luisteren. Vertrouwen is wonen in je lichaam en niet in je hoofd, dat ondergraaft het vertrouwen.

13 years ago @ Hersenspinsels - Jogy&... - Wijsheden · 0 replies · +1 points

Twijfel is een gezonde nee, zo zie ik dat en mijn lichaam geeft het ook in alle toonaarden aan. Ik heb ook wel de fout gemaakt toch over mijn twijfel heen te stappen en ik kan je een hand op dat gebeid geven, had ik dat maar niet gedaan. Normaal leidt de intuïtie mijn keuzes, alleen is dat de laatste jaren wat minder geweest, want het heeft ook te maken met vertrouwen in jezelf. Toch voelde ik gisteren dat deze man genoeg maatje voor me kan worden want het voelde direct goed terwijl ik intuïtief altijd voorzichtig met mannen ben.

Tja, of ik het wil overdoen? Ik weet het niet, 1 leven is ook mooi :-)
Liefs van Joh voor Tess en J.

13 years ago @ Krispy's Blog vol... - Blog terug · 0 replies · +1 points

Twitters veroorzaakt eerder een oplossing dan problemen, veel kennis op een directe manier delen dat is het voordeel van Twitter, nog niet ontdekt dus ;)

13 years ago @ Krispy's Blog vol... - Blog terug · 0 replies · +1 points

Hahaha, ja soms maak ik de fout omdat ik vergeet dat het een voltooid deelwoord is. School is ook wat lang geleden en alle internetontwikkelingen zijn niet per definitie goed voor de taalontwikkeling laat staan spelling.

Blijf vooral jezelf, ook in pak, want een pak maakt niet de man, maar de man maakt zichzelf en dat verkoopt een stuk beter ;)