Cptnodegard

Cptnodegard

6p

14 comments posted · 0 followers · following 0

483 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Overraskelse: Svineinf... · 0 replies · +2 points

Enrish ftw. Men er helt enig med fyren, helt idiotisk

485 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Delte meninger · 0 replies · 0 points

Hvorfor kan ikke folk "ope i systemet" bruke normale kanalaer når de åpner for debatt? Slike avsidesliggende bakvendte systemer der man sender innleegg via mail hører ikke hjemme i 2009

485 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Tekno episode 4 · 0 replies · +1 points

Fortsatt dårølig kvalitet på podcastutgaven :/
BTW, det surface bordet begynner å bli litt gammelt nå. Ser litt smådumt å å presentere folk ved å dra i bilder når folka står 30 cm unna. Bare Are liker jeg fortsatt ikke, som jeg kommenterte om i episode 1. Hadde forøvrig foretrukket en liten splashscreen mellom hver gang det skiftes tema, får en litt rotete følelse når det bare skiftes tema i hytt og pine uten at kameravinkelen engang indikerer det. Er kanskje litt vel vant med gadget Show på britiske channel 4

486 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Gratulerer med våte b... · 0 replies · +1 points

Typisk mediastatestikk som ville gitt foreleseren min i samfunnsvitenskapelig metode vondt i anus. Ingen info om utvalg, ingen info om standardfeil etc. Slik "statestikk" som lager overskrifter, ikke grunnlag for virkelig diskusjon. Veldig lett å tukle med tallene, og telefonintervjuer generelt er ekstremt upålitelige pga at man ikke får et jevnt utvalg. Forøvrig virker det som om de har tuklet litt med sannheten... Om 4% mener manglende lovlig alternativ er problemet, kan det like gjerne bety at av de 7% som laster ned regelmessig, mener 4/7 av de at manglende lovlig alternativ er problemet. Forøvrig, i en undersøkelse der 71% aldri har lastet ned noe som helst ulovlig (får meg til å lure på om de kun har spurt pensjonister), hvor kvalifiserte er de til å uttale seg om noe som helst som har med ulovlig nedlasting å gjøre?

Sier ikke at alle ville gått over til lovlige etoder om de fantes, men som det står i artikkelen se på suksessen til itunes. Slike idiotiske undersøkelser har iallefall ingen informasjonsverdi i saken.

486 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Tekno episode 3 for de... · 0 replies · +1 points

Itunes-podcasten virket veldig lavoppløst denne gangen, var det noe feil som har skjedd?

487 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Gratulerer med våte b... · 0 replies · +4 points

Jeg liker mat fra macdonals.
(tilfeldige kommentarer som ikke har noe som helst å gjøre med artikkelen er poenget her, right?)

487 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Gratulerer med våte b... · 0 replies · +4 points

Er så til de grader enig at jeg et sekund lurte på om det var jeg selv som har skrevet artikkelen i søvne... Per dags dato bruker jeg iTunes til musikk, audible til lydbøker, ereader til bøker, Zinio til magasiner/blader og buyandread til aviser. Hvorfor i alle dager kan jeg ikke betale for TV og filmer??? Cdon tilbyr å streame filmer, hadde jeg enda bodd et sted der nettet var raskt nok (2,5mbit er maks kapasitet her pga plassering) og vært villig til å bruke internet explorer så kanskje.

Tv serier derimot, eneste alternativ der er å kjøpe på DVD. DVD samlingen min er på godt over 200 titler - sier titler da mange av dem er TV sesonger av serier som er kjøpt inn for samlingens skyld ETTER at de først er sett ved hjelp av mindre lovlige metoder. Jeg håper hver dag når jeg åpner google reader at det skal være en artikkel der med overskrift "itunes video going global". Ikke bare er jeg villig til å betale for Tv seriene, men det å ha en ferdig konvertert ipod-fil er alene verdt pengene når man står opp om morgenen og har en halvtime før bussen går. Åpne itunes, vente, synkroniser, og TV episoden ville ligget i lommen. DET er noe jeg ville betalt for.

TV sendinger har jeg ikke sett på de siste 4-5 årene, da jeg rett og slett ikke takler norsk teksting. At det kommer et halvt år etter usa (hvis det kommer id et hele tatt) og at man må følge planen slavisk hjelper heller ikke.

Så kommer man til mengdeaspektet. Per i dag ser jeg på altfor mange serier, har nok for mye fritid. Hvor mange av disse hadde jeg sett på om DVD var eneste alternativet? Under 5. Neppe andre serier enn de jeg har på hylla den dag i dag. DVD boxsett har det problemet at man må betale flere hundre kroner for å i det hele tatt prøve ut en serie, noe som gjør hvem som helst mer selektiv. Om itunes hadde kommet til norge med sin 2 dollar pris per epsiode, ville prisen for å teste ut en ny serie vært 11 kroner. Da er det ikke lenger bare snakk om en fulldigitalisering av TV-seing, men en ekspansjon fordi så mange serier blir tilgjengelig såpass rimelig at hvem som helst kan prøve hva som helst.

487 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Gratulerer med våte b... · 0 replies · +1 points

Hvordan funker det med gavekort egentlig? Om man allerede har en norsk itunes konto, må man da opprette en ny konto for å bruke gavekort? Skulle gjerne hatt tilgang til Tv serier for ipodbruk, men vil fortsatt ha kontoen koblet til visakortet, og har man to kontoer kan man vel ikke synce om hverandre >.<

487 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - The Pirate Bay tapte s... · 1 reply · +4 points

Hadde de brukt halvparten så mye krefter på lovlige alternativer som de bruker på å slå ned de ulovlige, hadde de kanskje ikke tapt så mye penger. Noen vil aldri betale uansett hva som skjer, men som bruker av 5-10 digitale mediesystemer for alt fra musikk til bøker og blader sier jeg bare én ting: kom med tilbudet, så kommer jeg med etterspørselen.

487 weeks ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - The Pirate Bay tapte s... · 0 replies · +3 points

Hvor kjøper du det som det ikke finnes lovlig utgaver av, f.eks TV serier?